Den Brabanconne en Holland

Op 21 juli, je weet wel, onze nationale feestdag, de dag dat bijna iedereen de Brabançonne zingt behalve halve zool Leterme, zijn we een kijkje gaan nemen bij de immer sympathieke noorderburen. Op aanraden van 'onze Marc' reden we naar Hoogerheide, want daar is een Albert Heyn en een C1000, en die zijn open op onze nationale feestdag, omdat ze daar een andere nationale feestdag hebben. (dus nog geen eengemaakte €uro in nationale feestdagen)

Redelijk rustig dorp dat Hoogerheide, leuke Albert Heyn, niet betalen om te parkeren, dus daar komen we nog.
Na onze lunch in een Resto dat Boove Beneeje heette, ik een uitsmijter en dievanons een hamburger speciaal, trokken we naar de C1000 en kochten er wat Hollandse dingen die je normaal gezien in Holland koopt als je er naartoe gaat, Pindakaas en boter, of was het pindaboter en kaas.

Toen moesten we noodgedwongen onze boodschappen onderbreken daar we beiden een boodschap moesten doen, en na een korte zoektocht zagen we ergens een bordje met het uitnodigende 'Jupiler' prijken tegen een van de gevels, Cafe De Noot, mooie zaak, vriendelijke uitbater en een wc, meer moet het niet zijn.



Na een Jupiler, een Heineken en een lokaal abdijbiertje trokken we huiswaarts, alwaar we nog een bezoekje brachten aan ons lokale tuincenter.

Hoogerheide en Cafe De Noot, we komen zeker terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten